Her kommer en fantastisk opskrift på bananpandekage. Tykke og luftige pandekager fyldt med sødme fra bananerne. Dette er et sundere alternativ til pandekage, så de kan spises til morgenmad lidt oftere. Men hvis bare halvdelen bliver skiftet ud med havregryn, gør det kun pandekagerne sundere. Bortset fra at have mindre kalorier end normale pandekager, har bananpandekagerne en lækker sødme fra de modne bananer, som ikke opnåes på samme måde med sukker.

Det er min erfaring at pandekagerne falder i jord hos alle mennesker. Jeg har fået en meget sukkerglad person til at længes efter flere bananpandekager. Jeg er selv ikke så glad for bananer, men når de bliver blandet med mel og æg er det en helt anden sag. De får en dejlig ikke overvældende smag af banan og følelsen af at man spiser usunde pandekager. Hvad skulle der være at klage over. Jo måske at der ikke er nok pandekager i en portion, men så må man jo bare doble opskriften op så der er nok til alle. Det kan derfor virkelig anbefales at forsøge sig med denne opskrift på bananpandekager. 

Personer: 3 personer

Tilberedningstid: 1 time

Sværhedsgrad: let


Ingredienser

Bananpandekage


Instruktioner

Bananpandekage