Min absolut ynglings chokoladebar er bountybarer. Og de er faktisk overraskende lette at lave. De kræver tre ingredienser chokolade, kokosmel og kondenseret mælk. Udover at den ikke kræver særlig mange ingredienser så er de virkelig gode, personligt syntes jeg at de er bedre end originalen.

Antal: 8-10 stk.

Tilberedningstid: 10 min + 1 times frys

Sværhedsgrad: let


Ingredienser

Kokos masse

  • 200 g revet kokos
  • 1 dåse kondenseret mælk ca. 400 g

Chokoladeovertræk

  • 300 g hvid chokolade

Instruktioner

Kokos masse

  • Bland kokos og kondenseret mælk til det er en ensartet masse.
  • Jeg har valgt at lave en mere våd dej, da jeg syntes det giver nogle bedre bountybarer, dette kan undgåes ved at tilføje mere kokos.
  • Form kokosmassen til små barer.
  • Placer bountybarerne på et spækbræt som kan placeres i fryseren.
  • Frys dine bountybarer i min 1 time for at de er lettere at overtrække.

Chokolade overtræk

  • Varm chokoladen 2/3 af chokoladen op i mikroovnen i korte intervaller til 35 grader.
  • Hak den sidste del af chokoladen og smelt chokoladen i den resterende smeltet chokolade. Chokoladen skal helst ende på en 31-32 grader for at være tempereret rigtigt.
  • Lad gerne chokoladen blive i en skål hvor barerne kan dyppes i..
  • Dyp bountybarerne i chokoladen og sæt dem til side til chokoladen er tør.

Tip: Det er ikke nødvendigt at temperere chokoladen til bountybarer det giver dog et ekstra knæk og bid. Hvis ikke chokoladen er tempereret anbefales det at barerne opbavares i køleskab, som dog kan prælle af på farven af chokoladen.