Her kommer en opskrift på hjemmelavet müsli. Müsli er noget af det mange gerne vil betale mange penge for at få i ordentlig kvalitet. Men det er i realiteten meget billigere at lave det selv. Ud over det så er det heller ikke særlig tidskrævende, det tager omkring 30 min unden afkølingstid. Hvilket de fleste burde have tid til.

På ingredienslisten kan det lyde som om der er mange forskellige ingredienser, men der bliver ikke brugt særlig meget af de forskellige så kernerne kan bruge til flere forskellige bagværker eller müsli. Man kan også gå i det kreative hjørne og udskifte op til flere af kernerne, så længe havregrynene og honningen er til stede.

Antal: 6 stykker

Tilbedredningstid: 500 g

Sværhedsgrad: Let


Ingredienser


Instruktioner

Tip: Brug müslien som topping på joughurt sammen med brugt for lidt sprødhed. Eller bart i en skål med mælk, dette kan dog medføre at müslien ikke har den samme sprødhed som hvis det er på stører afstand af væske.

Opbevaring: Hvis müslien bliver opbevaret i en lufttæt beholder kan den holde sig fint i op til 3 måneder uden at blive gammel. Det kan derfor sagtens laves i en stører mængde for at have nok til et par måneder.