Der er meget blandet meninger omkring hvorvidt kokostoppe er en julekage. Men ifølge mig høre den til julen – derfor den også bliver udgivet i julemåneden. Dette er en af de første gange jeg har lavet kokostoppe, men jeg er ikke helt sikker på hvorfor. De er virkelig lette at lave (omkring 1 time), kræver kun ingredienser man har i huset og så er det en virkelig lækker kage.

Kokostoppene pyntes med drysset smeltet chokolade. Derudover er bunden også dyppet i smeltet chokolade, hvilket giver de eller sukkersøde kokostoppe noget bitterhed. Derfor kan det anbefales at der bruges mørk chokolade, da lys -eller hvidchokolade ville give kokostoppene endnu mere sødme.

Antal: 12 stk.

Tilbedredningstid: 30 min + 20 min i ovnen + lidt afkølingstid

Sværhedsgrad: let


Ingredienser


Instruktioner

Opbevaring: kokostoppe kan holde sig gode et par dage i en lufttæt beholder eller i en lukket pose. De kan også fryses ned i 2-3 måneder, de kan dog blive lidt fugtige og bløde ved optøning.