Her er endnu en klassisk opskrift nemlig finskbrød. Selve dejen er den samme grunddej som mange andre småkager, det er derfor let at lave grunddejen og derefter bruge den til forskellige småkager som finskbrød og jødekager.

Men da det er en virkelig hurtig dej og en lækker småkage, kan man hurtigt komme til at lave mange portioner i løbet af en julemåned, hvilket vel også er okay når man kun spiser finskbrød 1 gang/ måned om året.

Personer: 50 stk

Tilbedredningstid: 2 timer

Sværhedsgrad: Let


Ingredienser

Grunddej

Topping


Instruktioner

Tip om opbevaring:

Den færdige finskbrød dej kan holde sig i op til 1 måned på frys. Dette gjorde jeg selv i år, hvor jeg fordelte dejen i nogle ruller som jeg frøs ned. Da jeg så havde tid til at bage dem, tog jeg en rulle ud af gangen og skar dejen ud i en tilpas tykkelse. Når de skal bages skal de bare tages op og bages som normalt. Ellers så kan de holde i 3-4 uger i en lufttæt beholder som en kagedåse. (Hvis altså ikke de bliver spist inden)