Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Derfor starter jeg her sommersæsonen igang, med 3 forskellige opskrifter på iskaffe. Det består af affogato iskaffe, som nærmere er en isdessert med espressoshot i. En almindelig iskaffe, som kendt fra caférne, med espressoshot, mælk, isterninger samt evt. sirup. Sidst men ikke mindst er der coronaepidemiens dalgona iskaffe. En iskaffe bestående af kaffeskum og mælk. Alle tre iskaffer er meget simple og nemme. Nok forskellige iskaffer, til det rammer hver smag. Min personlige favorit står mellem den almindelige iskaffe og affogato iskaffen. Hvor den almindelige er god i hverdagen, er affogato til de mere festlige tidspunkter. Dalgona kan også sit helt eget, da den er brygget på instant kaffe istedet for espresso. Her er altså min opskrift på 3 forskellige iskaffe.

Antal: 2 kopper af hver slags

Tilbedredningstid: maks 15 minutter pr. stk

Sværhedsgrad: Let


Ingredienser

Affogato

Almindelig iskaffe

Dalgona


Instruktioner

Affogato

Almindelig iskaffe

Dalgona

Alle tre iskaffer skal gerne drikkes med det samme, eller bliver de kedelige