Hvem kender ikke de klasseske romkugler man kan købe i bageren. Dette er en luksusudgave af de elskede romkugler. De er rullet i tempereret chokolade og kokos som giver den sprødhed og en mere intens chokolade smag. Ud over hvor lette der er at lave, så er der endeløse muligheder for hvilke kagerester man benytter sig af til romkuglerne. Man kan derfor selv eksperimentere med hvordan man selv foretrækker sine romkugler, om det er bedst med romessens eller ægte rom er jo en smagssans.

Antal: 36 stk

Tilbedredningstid: 2 time

Sværhedsgrad: Let


Ingredienser

Romkugler

Pynt


Instruktioner

Romkuglemasse

Pynt

Opbevaring: romkuglerne kan holde sig på køl i op til 2 måneder, og i stuetemperatur i op til en uge. På frost kan de holde sig endnu længrere tid, de kan log lække lidt vand når de tør. Så hvis de skal fryses kan de være en ide at fryse den uden chokolade og krymmel.