Jeg er en stor fan af pebermynte og næsten ikke kan få nok af det.

Derfor besluttede jeg mig for at udvikle en vinteropskrift hvor jeg blander den lækre mandelsmag i macarons med et friskt pift af pebermynte.

Macarons kan godt være svære at bage, men med en udførlig opskrift, og lidt tips til hvordan de får de helt rigtige små fødder, er det slet ikke så svært som det lyder.

Du kan derfor roligt kaste dig ud i denne opskrift.

Antal: 10 stk

Tilbedredningstid: 60 minutter 

Sværhedsgrad: Melllm


Ingredienser

Macarons

Smørcreme


Instruktioner

Macarons

  1. Pisk æggehviderne stive med saltet.
  2. Tilsæt sukker lidt efter lidt når æggehviderne begynder at have små bobler.
  3. Si mandelmel og flormelis.
  4. Vend tørstoffet i de stive æggehvider. Tilsæt pastafarve og pebermynteessens efter smag.
  5. Sørg for at blandingen har en konsistens som ikke er for flydende men heller ikke for fast (den skal løbe lidt med stadig holde formen).
  6. Sprøjt dem ud på en bageplade.
  7. Bank pladen ned i bordet for at få luften ud af dem.
  8. Bag i ca. 13 min i en 150 grader varm ovn.

Smørcreme

  1. Pisk smør luftigt.
  2. Pisk flormelis i lidt af gangen til cremen har en passende konsistens.
  3. Tilsæt blå pastafarve og pebermynteessens efter smag.
  4. Sprøjt smørcremen ud på de afkølede macarons eller smør det på med en kniv.