Disse ingefærsmåkager er altid et hit omkring juletiden og alle andre tidspunkter.
Ingefær er en super lækker ingrediens i småkager, da den giver et ekstra bid i smagen, så kagerne både er søde, men også har kant.
Mængde: 24 stykker
Tilbedredningstid: 45 minutter
Sværhedsgrad: Let
Ingredienser
- 150 g hvedemel
- ½ spsk ingefær stødt
- ½ spsk ingefær revet
- 60 g fuldkornshvedemel
- 100 g smør blødt
- 90 g sukker
Instruktioner
- Forvarm ovnen op på 180 grader varmluft.
- Sigt hvedemel, bagepulver og ingefær sammen i en skål og tilsæt fuldkornshvedemel.
- Tilsæt så sukker og smør, og ælt det hele sammen. Tilsæt evt. 3 tsk. vand , hvis blandingen er så tør at det ikke vil hænge sammen.
- Rul dejen ud på et bord der er dækket med mel. Brug en kop til at forme småkagerne.
- Læg dine småkager op på en bage plade med et stykke bagepapir. Bag dem i 10 til 15 min. i midten af ovnen. Tiden kommer lidt an på hvor høje de er. De skal være lyst gyldne.