Jeg elsker når vi om sommeren kan købe hindbær. Noget jeg aldrig har prøvet før det er at lave hindbærtærte. Det måtte derfor prøves denne sommer, det blev dog en lidt anderledes version. Da den er bagt som en normal mørdejstærte, men med en flydende dej. Den får derfor en let sej dej, som går godt i spil med den lækre hindbærmarmelade. Det er alt sammen med til at give en hindbærtærte et andet niveau.

Tærten kan også sagtens laves bare med andre bær end hindbær, der skal den laves på præcis samme måde, hvor hindbær marmelade og de friske hindbær til sidst kan skiftes ud med en anden type bær.

Antal: 1 tærteform

Tilberedningstid: 1,5 time

Sværhedsgrad: mellem


Ingredienser

Tærtedej

Fyld

Instruktioner

Fyld

Opbevaring: hindbærtærten kan opbevares på køl i op til 1 uge, men den er bedst på dagen eller dagen efter. Den klarer ikke så godt en tur i fryseren så det anbefaler jeg ikke.