En fastelavnsbolle er ikke bare en fastelavnsbolle! I denne opskrift lærer du at lave super lækre gammeldags fastelavnsbolle med creme og remonce.

Jeg advarer bare – når du først har smagt den bliver de “almindelige fastelavnsboller” aldrig det sammen igen.

For prøv at forstil dig at du tager det bedste fra kager og wienerbrød og kombinere det i en gammeldags fastelavnsbolle.

Antal: 12 stk

Tilbedredningstid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Medium


Ingredienser

Bolledejen

Fyld

Pynt


Instruktioner

Bolledejen

  1. Smuldr smør i melet, ved først at hakke det med en kniv og derefter nulre det med fingrene.
  2. Tilsæt kardemomme og sukker.
  3. Lun mælken til den er lillefinger varm, og rør gæren ud i den.
  4. Bland mælken i dejen sammen med æggende, og ælt til en glat og lækker dej.
  5. Lad dejen hæve tildækket på køkken bordet i 30 min.

Remonce

Samling

Nemme fødselsdagsboller