Til alle dem der gerne vil have deres brownie til den lidt mere cakey brownie, er dette lige opskriften for dem. Da det meste af chokoladesmagen kommer fra chokolade pulver og ikke flydende. Er der mere som kan blive rigtig bagt og det gør at denne kage har den helt rigtige chokoladesmag. Men stadig den meget koncentreret og lækre brownie smag. Men hvis der er nogle der bedre kan lide en lidt mere fudgy brownie. Skal de ikke snydes, derfor linker jeg en opskrift under på en fudgy brownie så der er nogle valgmuligheder.
Antal: 12 stykker
Tilbedredningstid: 15 minutter
Sværhedsgrad: Let
Ingredienser
- 100 g smør
- 180 sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- ½ tsk vaniljepulver kan erstattes med 1 tsk vaniljesukker
- 2 stk æg
- 125 g Mel
- 1 knsp bagepulver
- 30 g kakao
- 100 g mørk chokolade hakket
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 190 grader.
- Smelt smøret.
- Pisk sukker, vaniljesukker og den smeltede smør sammen.
- Pisk æggende i.
- Vend mel bagepulver og kakao i.
- Vend hakkede chokolade i, kom bagepapir i formen.
- Bag den i ca. 20-25 min i en lille form. halvvejs smækkes med lågen flere gange (så kagen falder sammen).
- Tag evt. 1/4 af chokoladen fra og drys det på toppen af brownien inden den kommer i ovnen.