Jeg lavede denne chokolade cremeux med kirsebær gele og lækker nøddebund i anledning af nytår. For findes der nogen bedre måde at fejre det nye år end med en super lækker kage. Der gør der ifølge mig ikke. Så derfor sammensatte jeg denne chokolade cremeux med kirsebær indlæg og nøddebund pyntet med de fineste spiselige koraller og krystalliseret hvis chokolade.

Antal personer: 4

Tilbedredningstid: 120 minutter + min. 8 timer på køl

Sværhedsgrad: svær


Ingredienser

Kirsebær gelé

Nøddebund

Chokolade cremeux

Krystalliseret hvid chokolade

Koraller


Instruktioner

Til denne opskrift vil jeg anbefale at man laver den i god tid, da der er nogle elementer som skal være frosne for man kan lave andre dele af opskriften. Det er derfor jeg i opskriften har kirsebær gelén først, da den skal fryses i god tid for man kan fortsætte. Men man har også nøddebunden den skal også bages og være kold før man kan bruge den. Både kirsebær gelén og nøddebunden skal derfor laves god tid før man kan lave chokolade cremeuxen.

Kirsebær gelé

Nøddebund

Chokolade cremeux

Krystaliseret hvid chokolade

Koraller

Pynt