Dette er en helt klassisk opskrift på gulerodskage. Den er dejlig luftig og er toppet med en fløjlsblød creamcheese topping. Den er helt perfekt til påske som jo snart står for døren, da gulerodsdelen i kagen minder folk om påskeharen. Så imponer dine gæster med en fantastisk hjemmelavet gulerodskage. 

Det indeholder en fin mængde gulerod, som hverken er for meget eller for lidt. Jeg vil mene at der præcist er nok til at gulerod elskere vil kunne finde grønsagen i kagen. Men også lidt nok til at den del af befolkningen som måske ikke kan lide gulerod vil kunne lide denne kage. 

Som så mange andre tørkager, skal der ikke det helt store redskabsskab til. Kagen kan laves hvis man har ovn, en for at bage kagen i, skål og ske. Det kræver heller ikke de helt store bagefærdigheder, det eneste opskriften på gulerodskage kræver er at man kan følge en opskrift.

Personer: 6 (springform Ø 26 cm)

Tilberedningstid: 1 time

Sværhedsgrad: let


Ingredienser

Gulerodskage

Flødeost topping


Instruktioner

Gulerodskage

Flødeost topping